Izvor:
25.03.2019 u 08:59
0

CECA RAŽNATOVIĆ U „GLAMUR“ SPECIJALU: Ceca otkrila da li nas na Ušću uskoro očekuje SPEKTAKL! (VIDEO)

Balknaska zvezda Svetlana Ceca Ražnatović bila je gost "Glamur" specijala kod Uroša Božića koji je imao privilegiju i čast da prvi sazna sve aktuelnosti i planove za budućnost najpopularnije estradne umetnice u Srbiji.

Ceca je otkrila kako joj je bilo na koncertu u Herceg Novom i da li će našu publiku obradovati jednim spektaklom na Ušću.

Kako ste se proveli u crnoj Gori, kakvi su utisci?

– Dug niz godina nisam nastupala u Herceg Novom ni Igalu. Presrećna sam što se to dogodilo i oborila sam još jedan rekord. Volim Crnu Goru jako, imam prijatelje kao i familiju Ražnatović, veliki broj kumstava. Ja Crnu Goru doživljavam kao moju drugu državu i volim da dođem ovde. Kada su pitali meštane da li su zadovoljni koncertom, svi su rekli da je programbio odlična kao i organizacija, čula sam da su svi zadovoljni.

Pre 31. Godinu ste kroičili na scenu?

– Trajem 31. godinu i imam ozbiljne rezultate iza sebe, ne hvalim se time, naravno, to su činjenice. Ja sam posavila standard sebi i drugima. Na Ušću sam oborila sopstveni a u Crnoj Gori držim već dugi niz godina po broju posetilaca. Jedva čekam novi album, ali ne žurim mogu i u penziju. Kada sam bila mala ja sam samo o tome maštala. Sa 5 godina sam po prvi put stala na binu. Probudim se u pola noći tako, kažem mami da sam sanjala da sam snimila album i srećna ustanem. Znala sam da ću napraviti karijeru, znala sam da će me neko čuti, da će na mene neko obratiti pažnju i eto… želja mi se ostvarila.

Vaša ćerka Anastasija je krenula maminim stopama? Kako savetujete ćerku?

– Savetujem je ali njena je poslednja. Anastasija ima ogromnu prednost jer ima majku koja je u tom poslu preko tri decenije. Ako je pametna poslušaće, ako nije neće. Ja joj ne namećem svoju volju. Ja je osluškujem kako razmišlja, dajem joj sugestije.

Veljko se aktivno bavi boksom, šta mislite o tome?

Taj sport je samo njegova želja, ja nisam presrećna zbog toga. On dete živi za to, tri puta dnevno trenira, rano ujutru ustane i počne. Svaki sport uslovljava određeni način života i odricanja. On je mlado dete, napunio je u decembru tek dvadeset i dve godine i još se formira. Sazreva kao čovek, fizički se formira, pa videćemo šta će biti.

Da li ove godine naši ljudi mogu da očekuju spektakl na Ušću?

– Dok ne napravim novi album neće biti organizovano Ušće.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter