Izvor:
07.06.2019 u 17:15
0

TONI CETINSKI EKSKLUZIVNO ZA HAPPY TV PRED KONCERT NA TAŠMAJDANU: „Radim dok ide a to govorim zadnjih više od deset godina!“

Toni Cetinski posetio je Beograd koji se užurbano sprema za svoj koncert na Tašmajdanu.

To je bio odličan povod da se susretnemo sa Tonijem i pričamo o planovima za budućnost. Toni ne krije uzbuđenje pred svoj koncert koji će se održati 22. juna.

– Radim dok ide a to govorim zadnjih više od deset godina. Specifična je ta veza. Nemam običaj odvajati publiku od publike. Tako je isto u Sarajewvu, Ljubljani, Zagrebu a da ne govorim u mojoj Istri. Tamo ti je nekako srce najveće kad si došao kući i napravio neki trijumf i kad vidiš da je tim ljudima drago. Mislim da ne postoji osoba koju svi viole. Ima onih koji nisu pobornici niti moje glazbe niti mene kao takvog lika. Ali eto, i oni su dobrodošli. Najdraže mi je kad se razuvere oni koji su možda imali neko mišljenje o meni pa shvate da ipak nije tako.

Iako je život posvetio muzici, otkada je njegova sadašnja supruga ušetala u njegov život, oni uživaju u ljubavi ali Toni priznaje da biti njegova žebna nije ni malo lako.

– Nije, nije lako. Mislim da ne bi dobila drugačiji odgovor ni od nje da je pitaš. Mislim da nije lako, mislim da njoj nije lako, veliku stvar je napravila što sam jža uopšte tu u privatnom smislu i vremena su iza nas i idemo dalje, ovako, sretni.

Toni ne sumnja da će Tašmajdan biti prekrasan kada padne mrak i kada se upale svetla i kada publika krene da peva od prve pesme u glas sa njim.

– To je momenat koji te drži. Evo mene već trideset godina.

Nedavno je dobio i nagradu "Oliver Dragojević" za najboljeg pevača pa smo ga pitali da li će se na njegovom koncertu čula i neka pesma upravo ovog izvođača:

– Sada ću imati argumente svom bendu da objasnim: Ljudi vi možda ste vi hteli samo moj koncert. Imali smo oko toga polemiku. Sada svi posvećuju Oliveru neki momenat na koncertu. tako dal trebamo sad i mi, mi to i inače radimo. Tako nakon današnjeg dana mogu da kažem bendu: Morate poslušati mene i moju publiku.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter