SANJA MIRKOV ZA "GLAMUR SPECIJAL": "Roditelji su me ostavili kao bebu, imala sam teško detinjstvo!" (FOTO)

 

 

Gost večerašnje Glamur specijal emisije, bila je učesnica Parova 8, Sanja Mirkov, koja je otvoreno govorila o svom životu. veoma potresnu priču odlučila je da podeli sa gledaocima, pa se i rasplakala u toku priče. Njeno teško detinjstvo potreslo je Srbiju i region!

- Baka je brinula o meni, radila je tri posla, ništa mi nije nikada falilo. Moji roditelji su mene odbacili, majka me je ostavila, sa ocem nikada nisam imala kontakt. Moji vršnjaci su me gurali, niko me nije voleo, oduvek sam bila odbačena. Svi su me gazili, jedino je baka bila pored mene koja me je tešila. Moja majka ima dvoje dece, tačnije to su moji polubrat i polusestra i sa njima sam u kontaktu, podržavamo jedno drugo, dok majka ne želi da me vidi. U siromaštvu sam živela, nije me sramota to da kažem. Nisam se nikada borila, uvek sam odustajala od svega. Nisam imala nikoga da me „pogura“, nisam imala roditelje uz sebe, s toga nisam imala ni ambicije da nastavim dalje.

 

Sanja je ispričala i najpotresniji segment svog života, onaj u kome je bila zlostavljana od strane svog ujaka, a nije nikada do sada govorila o tome.

- Nakon 15. godine sam počela sa ujakom da živim, i otuda je postao moj život pakao. Moj ujak me je zlostavljao, kada god bih zakasnila iz škole 10 ili 15 minuta onda bi me tukao. Prisiljavao je da ga dodirujem, da ga oralno zadovoljavam i ako sam bila protiv svega toga, onda bi me istukao kada bih se protivila. Ujak nije pio, niti je pušio, ali je bio veoma nasilan. U Šajkašu znaju mnogi šta je moj ujak radio. Jedan jedini razlog zbog kojeg nisam tužila ujaka bio je taj što nisam želela da imam posla sa sudovima. Molila sam za pomoć socijalne radnike jedino da me sklone i nakon toga sam bila u dečijem selu Sremska Kamenica. Ujak je meni oduzeo nevinost. Kada sam imala prvog dečka, on je dolazio u dečije selo, i prvi je znao šta mi se desilo sa ujakom. Imala sam sa njime odnose, ali je znao šta je ujak meni radio. Kada sam otišla u dečije selo, imala sam jako puno prijatelja i svoju slobodu. Ali kada sam konačno to imala, ujak je pokušavao da dolazi kod mene u školu, i u dom, ali hvala Bogu nije više imao kontrolu nada mnom.

 

 

 

Happyrv.rs
Foto: Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Petak
04:30  Rano jutro
06:45  Dobro jutro Srbijo
11:30  Parovi - Jutarnja kafica
11:55  Vesti
12:05  Parovi - Jutarnja kafica
12:55  Vesti
13:05  Parovi - Jutarnja kafica
13:55  Vesti
14:05  Serija: Kazna
15:15  Posle ručka
17:30  Telemaster
18:10  Serija: Kazna
19:00  Upoznajte Parove
21:00  Provodadžija
22:00  Parovi - Vruća stolica
02:30  Parovi - Noćobdije
04:30  Rano jutro