Izvor:
19.05.2016 u 14:03
0

ZORICA OTKRIVA ZA „GLAMUR“: Evo ko NARUŠAVA njenu vezu sa GASTTOZZOM! (VIDEO)

Svetlana Ceca Ražnatović ovih dana se uveliko sprema za punoletstvo svoje ćerke Anastasije. Uprkos tome, Ceca uspeva da nađe vremena i za svoje bliske prijatelje, pa i za vaš omiljeni "Glamur".

Nakon smrti Marinka Madžgalja glumica Dubravka Mijatović bila je nedostupna za sve medije. Ovih dana poznata glumica vratila se svom poslu i ne krije da joj, nakon tužnih trenutaka, i te kako prija društvo kolega. U Ateljeu 212 premijerno je izvedena predstava "Mrešćenje šarana" i "Glamur" vam donosi izveštaj iz pozorišta.

Bivša učesnica "Parova" Zorica Dukić uživa u slobodi. Susret sa Gasttozzovom devojkom iskoristili samo da prokomentarišemo brojne naslove koji pokušavaju da naruše vezu između ovo dvoje mladih.

Može li prezime u karijeri da pomogne ili odmogne? Nakon desetak godina koliko je prisutna na estradi, Olja Karleuša rešila je da nam da odgovor na ovo pitanje.

Zdravstveno stanje Danijele Vranić sada je potpuno u redu. Pevačica se odavno vratila svom poslu, naoružana dobrom energijom.

Poznati su zarad uspeha i medijske pažnje spremni na sve, a u razgovoru sa Čedom i njegovim devojkama iz grupe "Luna", želeli smo da otkrijemo dokle su oni spremni da idu zbog popularnosti.

Mladi pevač Stefan Sretenović u želji da potvrdi uspeh koji je postigao svojim prvim singlom, okupio je najbolje i najskuplje kompozitore u zemlji.

Naše poznate dame su i ovog puta odlučile da pokažu humanost na delu pa, ukoliko želite da vam neka od njih pokloni matursku haljinu, više detalja o tome kako da dođete do ovog poklona možete naći OVDE.

U "Glamuru" otkrivamo i šta se dešava preko okeana.

Pogledajte i sami:

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter