Izvor:
26.05.2016 u 14:54
0

SAMO U “GLAMURU”: Poznata pevačica otvara vrata MALE SLATKE OAZE (VIDEO)

Mlada estradna umetnica Milica Todorović, nakon pauze od dva meseca, otkrila je da sprema novi singl, koji će odgovarati na pitanje da li su devojke te koje prve treba da priđu muškarcu.

Poznata pevačica Verica Šerifović ugostila je ekipu “Glamura” u svojoj poslastičarnici. Ona je otkrila da je to njena slatka oaza u kojoj svakodnevno uživa. Napominje da na estradi važi za vrsnu kuvaricu, kao i da jedan od kolača nosi ime po njenoj ćerki Mariji.

Dijana Janković pred put u Ameriku odlučila je se pozdravi sa “glamuroznom ekipom” i podeli svoje planove za veliku internacionalnu karijeru.

Više o tome saznajte u emisiji "Glamur".

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter