Izvor:
18.06.2016 u 13:34
0

SAMO U „GLAMURU“: Popodnevna šetnja sa jednom od NAJLEPŠIH TRUDNICA ESTRADE! (VIDEO)

Vest o smrti glumca Milorada Mandića Mande ostavila je sve u neverici. Posetili smo pozorište "Boško Buha" u kome je ovaj legendarni glumac kao upravnik provodio najviše vremena.

Prošlo je pet godina otkako nas je napustio pevač Darko Radovanović. Njegove kolege ga nisu zaboravile, a pesme koje je ostavio iza sebe i dalje žive. O njemu priča pevačica Ivana Selakov.

Pevačica Ana Štajdohar ove godine će se ostvariti po drugi put u ulozi majke. Kao aktivna trudnica, Ana je pristala na šetnju i popodnevno druženje sa našom ekipom.

Mladi pevač Joca Stefanović je nakon raskida sa ćerkom Zorice Brunclik često bio na meti svoje starije koleginice. U narednim minutima otkrivamo u kakvim su zaista odnosima ovaj mladi pevač i pevačica i njegova nesuđena tašta.

Pevač Darko Lazić uveliko se sprema za predstojeću letnju sezonu koja će biti i više nego radna. Darko je snimio novi spot u Dubaiju i to pod režiserskom palicom Dejana Milićevića.

Beg od stresa i turbulentnog tempa kojim živi poslednjih par godina, pevač Željko Vasić potražio je van Beograda – u uživanju mu se pridružila i naša ekipa.

Sve ove priče, kao i najnovije vesti iz Holivuda, pogledajte u "Glamuru":

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter