Izvor:
01.07.2016 u 21:27
0

SAMO U “GLAMURU“: Saznajte zašto se Tanja Savić i dalje plaši kamera (VIDEO)

Ekipa Glamura zatekla je na jednom stavu pevačicu Tanju Savić. Osim što smo razgovarali o uspehu njene nove pesme, nismo mogli da izdržimo, a da je ne pitamo za njene česte lapsuse po kojima je poznata u javnosti. Saznajte šta je pravi uzrok Tanjinog straha pred kamerama, ekskluzivno samo u novom Glamuru.

Naša ekipa srela se i sa pevačicom Jasnom Milenković, poznatijom kao Jami, i saznala neverovatne stvari o kojim on nije pre govorila. Pogledajte i kako Jami komentariše razne novinske natpise o svom izgledu.

Glamurozna ekipa se uvek nađe na pravom mestu, pa je tako zatekla i Milicu Todorović na jednom prestoničkom splavu. Saznajte šta je Milica poručila našim gledaocima i ko je bio Miličin specijalni gost tokom njenog nastupa.

Naša ekipa bila je i na obiležavanju 15 godina srpsko-nemačkog prijateljstva, pogledajte u novom Glamuru ko je od naših poznatih uveličao ovo slavlje i ko od njih govori savršeno nemački.

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter