Izvor:
13.11.2017 u 00:43
0

IVANA SELAKOV KONAČNO PROGOVORILA O DRAGANI MIRKOVIĆ: Evo šta je poručila folk divi (VIDEO)

Pevačica Ivana Selakov progovorila je o navodnom ratovanju sa folk divom Draganom Mirković.

Pre nekoliko godina u medije je dospela informacija da je Dragana od Ivane tražila nekoliko hiljada evra, kako bi se na njenoj televiziji emitovao spot sa pevačem Acom Lukasom.

Evo kako Ivana danas komentariše ovaj "sukob":

– Jedna novinarka, koja je tada bila početnik, bila je željna senzacije kako bi skrenula pažnju na sebe. Prenela je izjavu, koju ja uopšte nisam dala – rekla je Ivana ekskluzivno u "Glamuru", a evo kakav epilog priče bi volela da se desi:

– Volela bih da ta stvar izađe na videlo, jer generalno ne volim da sa kolegama budem u lošim odnosima. Ja protiv žene nemama apsolutno ništa – rekla je Ivana,

Dragana joj tada nije poverovala, a da li će se pevačice pomiriti nakon priloga koji je uradila naša ekipa, pokazaće vreme.

Pogledajte šta je Ivana još ispričala pred kamerama najglamuroznije emisije:

Happytv.tv
Foto: Screenshot Youtube/ Glamur TV Happy

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter