CECA OTVORENO O NASILJU NAD ŽENAMA: "Dosta je, život nema cenu"!

 

Ekipa emisije "Glamur" je bila u poseti jednoj sigurnoj kući gde se našla sa našom najvećom folk zvezdom Svetlanom Cecom Ražnatović.

Kao neko ko važi za velikog humanitarca od javnih ličnosti Ceca je došla u ovu sigurnu kuću kako bi obišla njene štićenice i pružila im podršku za ovaj svojevrstan poduhvat u životu. Nasilje nad ženama je jako učestalo u poslednje vreme u zemlji Srbiji a većina ih se nažalost zavšava sa smrtnim ishodom. Koliko je danas brak teško očuvati i zašto žene pošto poto ostaju u njemu i trpe raznorazan vid nasilja, što psihičkog, seksualnog i fizičkog folk diva kao neko ko je majka prokomentarisala je svoje viđenje svega i prava žena u ovakvim slučajevima.

- Ne slažem se da brak treba da se očuva po cenu nečijeg života. To danas može biti vaša majka, sestra. Žene se danas ne žale na nasilje okolini i trpe ga iz sramote ili zato što jednostavno nemaju gde da odu. Postoje razne institucije za ovakve stvari i treba skupiti hrabrosti i konačno reći dosta je, hoću život bez trauma i stresova jer život nema cenu- Rekla je Ceca

Istakla je da je humanitarni rad jako ispunjava i da se uvek trudi da koliko god joj vreme dozvoljava isprati neku akciju. Složila se da bi javne ličnosti trebalo maksimalno da se angažuju po pitanju humanitarnih stvari jer su oni deo medijskog sveta koji može najbolje da prenese informacije u široke narodne mase radi probelma sa kojima se suočavaju građani Srbije.

 

Happytv.rs
Foto: Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Četvrtak
04:30  Rano jutro  
06.45  Dobro jutro Srbijo  
11:30  Parovi - Jutarnja kafica  
11:55  Vesti  
12:05  Parovi - Jutarnja kafica  
12:55  Vesti  
13:05  Parovi - Jutarnja kafica  
13:55  Vesti  
14:05  Serija: Kazna  
15:15  Posle ručka  
17:30  Telemaster  
18:10  Serija: Kazna  
19:00  Upoznajte Parove  
21:00  Srbija na dlanu  
22:00  Parovi žurka  
02:30  Parovi - Noćobdije  
04:30  Rano jutro