Izvor:
12.03.2018 u 08:45
0

PROGOVORIO: Boban Rajović za „Glamur“ o životu u domu Dragane Mirković! (VIDEO)

Boban Rajović uvek je rado viđen gost, kako na Happy televiziji, tako i u emisiji "Glamur".

Popularni pevač trenutno sarađuje sa Džejem Ramadanovskim, kojeg gleda kao svog uzora.

– Ja samo od njega i mogu da učim. Meni je zadovoljstvo što imam duet sa takvim boemom, živom legendom i čovekom koji ima mnogo hitova iza sebe – rekao je Rajović.

On je pokazao i emotivnu stranu kada je izjavio pred kamerama glamurozne televizije da karijera i brojni hitovi poput "Provokacija, "Usne boje vina" nisu ništa u poređenju sa osećajem kakav će biti kada se ostvari kao deka.

– Jedino tada će mediji moći da me vide pijanog – rekao je Boban.

I za kraj, pitali smo ga da li i dalje živi u kući koju je kupio od folk dive Dragane Mirković, što ga je veoma nasmejalo:

– Da, i dalje sam u kući u kojoj je živela moja draga koleginica i moja velika sestra Dragana Mirković – rekao je pevač sa zadovoljstvom.

Happytv.rs
Foto: Screenshot Youtube

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter