Izvor:
26.02.2019 u 13:05
0

U EMISIJI „POSLE RUČKA“ RAZGOVARALI SMO NA TEMU: Ko je ubio pevačicu Jelenu Marjanović? (FOTO, VIDEO)

Emisija “Posle ručka” sa voditeljkom Jovana Grgurević uvek prati aktuelne teme koje zanimaju i intrigiraju javnost.

Tema današnje poslepodnevne emisije na televiziji Hepi glasi: Da li je vraćena istraga u slučaju ubistva pevačice na početak? Da li se pojavljuju novi dokazi i činjenice? Da li da očekujemo nova hapšenja? Ko je ubio pevačicu Jelenu Marjanović?

Gosti koji će razgovarati na današnju temu su: Časlav Ristić, Stevan Đokić, Vesna Radomirović, Katarina Ostojić i Bogdan Lazić.

Forenzičar Časlav Ristić osvrnuo se na ubistvo i samoubistvo od pre nekoliko dana u AMSS-u nagoveštavajući da takav ishod niko nije mogao da predvidi.

– Morao je da postoji neki okidač koji ga je nagnao da to uradi. Vrlo je teško predvideti kada će se nečije psihičko stanje promeniti, morao je da daje neke znake da nešto sa njim nije u redu. Sada je samo pitanje sredine da li će primetiti i da li će se obratiti nekome. Ne može to ubistvo da se spreči. Samo je pitanje da se sa psihološkim pregledima i testovima to donekle predvidi.

Na pitanje voditeljke sa kojim ciljem se sada radi istraga na tom slučaju kada je jasno šta se desilo gospodin Ristić je odgovorio:

– Na osnovu tragova morate da otkrijete šta se tačno desilo. Istraga ide u smislu da se vidi koji je razlog zbog koga se to sve desilo. To je nagomilani stres ali to, šta je tačno bio okidač sa sigurnošću ne može niko da kaže.

Kada je u pitanju slučaj Marijanovićke Časlav je rekao da je moguće da se ispita dete, da je to u skladu sa pravilima ali da mora biti ispitano u prisustvu psihologa s tim što se ne ispituju na uvđaju nego posle njega a zapisnik se predaje sudu koji odlučuje da li će uzeti u obzir.

Stevan Đokić ispred Centra za bezbednost je istakao da je Srbija vrlo bezbedna zemlja i da se poslednjih par godinaaktivno radi na jačanju sektora bezbednosti.

– To su sve senzacionalistički naslovi, dobro je što se piše ali zameram što etiketiraju neka imena sa “ubica” i “psihopata”, to su neke stvari koje moraju da se reše. U Srbiji će biti postavljeno 1000 kamera na 800 ulica u Beogradu. Dosta slučajeva je rešeno uz pomoć kamera i sigurno da one doprinose boljoj bezbednosti, pogotovo što imaju sistem za prepoznavanje lica.

Što se tiče tragedije u AMSS-u, Đokić je rekao:

– Istraga je u toku, ne bih se bavio sada time. Svaka firma bi trebala da ima nekog psiohologa i da povremeno obavljaju razgovore sa zaposlenima. Postoje firme u inostranstvu koje imaju česte team briefing-e. Neko može da bude sasvim normalan ali da se u nekom trenutku samo okine.

Vesna Radomirović, proročica je takođe imala svoj stav o slučaju oubijene pevačice koji je dosta puta u emisijama iznosila:

Slažem se da treba da bude sve u rukama nadležnih. Ali i na poligrafu mogu da pogreše a mi smo tu da pomognemo i usmerimo. Rekla sam da će se ovaj slučaj završiti kao zodijak, da se neće naći ubica, da će Zoran biti oslobođen. Moje vizije nisu činjenice. Ja sam samo rekla da tu ima dosta crne magije. Sudski organi, nadležni su za to. Jelena Marjanović nije imala ljubavnika. Zoran joj je bio prvi, tadasnji i posldnji muškarac u životu. Mene buni njihov izgled ali to ne znači da su ubice. Meni je zaparalo oči i uši to što je on je tako brzo ženu zamenio sa novom i to što je bio u rijalitiju ali opet možda je hteo čovek da dokaže da on to nije uradio i ako je on ubio onda je on stvarno psihopata. Ali je na nadležnima je da to reše.Ja tražim ovde pravdu za Jelenu, ne za nekog drugog. Ja u svojoj viziji imam nekog ko je taj počinilac ali ne želim nikoga da optužim. Meni je najgore da žena koja je tako mučki ubijena da se sada etiketira da je bila neverna žena, tu se protezalo sve, ja sam mnogo toga odbijala da komentarišem kada su me zvali novinari. Ona nikada u životu nije imala ljubavnika.

– Što se njih tiče, što se tiče tog ubistvaima vise ljudi umešanih.- rekao je i prorok Bogdan u vezi sa slučajem Marjanović.

Katarina Ostojić, detektivka koja je često iznosila svoje stavove u vezi sa ovim slučajem ovoga puta rekla je dosta toga o lažnim profilima sa kojih se kometarisalo o ovom slučaju:

– To su lažni profili. Imaju i po deset lažnih profila i komuniciraju, komentarišu sami sa sobom. Te osobe nemaju hrabrosti da kažu šta misle bez lažnih profila. Ja se ne bojim, ja ih izazivam. Ja ih provociram da se završi vise ta priča. Šta će mu toliki profili muškarca i žena policijiskih, nadležnih profila. Previše stvari se iznosi, do svih detalja idu, detalji Jelninog života da nije bila vredna, domaćica, da oko kuće nije ništa radila. O tome kakva je majka nikad nisam pročitala ništa. Tajno pričaju da se viđala sa mnogima i da je bila u vezi sa mnogima i da je taj neki njen ljubavnik sve organizovao. Moje je mišljenje da se ona nekome zamerila.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter