Izvor:
22.04.2019 u 08:14
0

U EMISIJI „POSLE RUČKA“ ODGOVARALI SMO NA VAŠE APELE ZA POMOĆ: „Jasno znam šta radim i koje su moje mogućnosti!“ (VIDEO)

Kao i uvek, emisija „Posle ručka“ obara sve rekorde gledanosti a gledaoci se uključuju kako bi im naši gosti pomogli i našli rešenja za njihove probleme te je ova emisija namenjena isključivo Vama i akcenat je bačen na komunikaciju sa gledaocima koji su se uključili u emisiju.

Tema emisije koju iove subote vodi Jovana Grgurević je: Ko nam može pomoći kada se nalazimo u bezizlaznoj situaciji i da li je tačno da postoji rešenje za svaki problem? A zbog velikog interesovanja najbolji astrolozi, numerolozi, vidovnjaci i beli mag su ponovo bili deo emisije POSLE RUČKA!

Gosti emisije bili su: Dušan Veličković, astrolog, Vesna Radomirović, proročica, Vesna Virgo, numerolog i Lav Geršman, beli mag.

Astrolog Dušan Veličković nam je ispričao kako su izgledali njegovi počeci i kako je ušao u svet astrologije:

– Ja sam noću u četiri sata postao astrolog, nisam bio svestan toga. Prvi horoskop kad sam radio ja sam se narravno šalio. Kaže sve si mi pogodio! Ja sam mislio sve je to šala, igra, neko se zeza. Međutim, vremenom su se sredile i isprofilisale sve stvari. Znači ja kad sam poverovao da nešto znam, onda je to bilo presudno. Za vreme bombardovanja, ja sam u skloništu radio horoskope jer su to moje komšije iz jednog kvarta tražile.

S obzirom na poslove kojima se bave, trebalo bi da umeju dobro da procene ljude pa je očekivano i da umeju dobro da odaberu prijatelje, saradnike. Na pitanje da li je takav slučaj i kod njih i koliko ih služe njihove sposobnosti i umeća procene ljudi u životu, proročica Vesna je odgovorila:

– Nikad me nije prevarila moja intuicija, šesto čulo ali i rutina, između ostalog. – rekla je proročica Vesna koja ne krije veliko poštovanje koje gaji prema numerologu Vesni Virgo a potom dodala da uvek zna koje su njene mogućnosti.

– Jasno znam šta radim i koje su moje mogućnosti!

– Vezano za crnu magiju, Dušan i ja to gledamo drugačije, kao loše energije, ako karme, kao nešto što može da se otkloni ovako ili onako, mora da se otkloni. Ali mi ćemo to da kažemo drugim rečima, uvijeno u mašnicu a Vesna i Lav će to da kažu crno na belo, to je to, ima magije i moraju da se odrade tretmani koji se rade. Svi mi to nekako gledamo i radimo na drugi način a svi smo mi profesionalci.– rekla je numerološkinja Vesna Virgo.

– Moj tata je bio potpukovnik, majka vojni hirurg a ja kao svako dete vojnika sam hteo da postanem oficir, vojnik. – rekao je Lav koji kao mali nije očigledno imao nikakvu ideju da će se ta želja ubrzo izmeniti te nam je ispričao svoj put kako je došao do sadašnjeg zanimanja…

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter