Izvor:
06.05.2019 u 06:29
0

U DANAŠNJOJ EMISIJI „POSLE RUČKA“ ODGOVORILI SMO NA PITANJE: Da li Srbi veruju u alternativnu medicinu? (VIDEO)

U već ustaljenom terminu, vikendom u 15:30h na Happy televiziji je porodična emisija „Posle ručka“ koja se bavi temama koje interesuju naše sugrađane.

Gosti današnje emisije, Zoran Joksović, Gordana Dragić, Alen Azarić, Bogdan Todorov zajedno sa harizmatičnom voditeljkom Jovanom Grgurević razgovarali su na temu alternativne medicine, koliko Srbi veruju u alternativnu medicinu.

– Mi smo umorni što radimo a umorni smo i što ne radimo. Mi smo opterećeni kintom koju treba zaraditi na raznim stranama, ne jedemo zdravu hranu, ne vežbamo, ne krećemo se i slično. Telo kao takvo propada.

– Pacijente jednostavno interesuju rezultati, interesuje ih isceljenje i sve će učiniti da do toga dođe. Priroda je Božija tvorevina i sve što nam je neophodno, Bog nam je dao u vidu prirodnih božanskih alhemijskih darova. Recimo, stene su agregati minerala i Srbija je blagoslovena time i imamo nešto što je suvo zlato. Zeolit je dat, poslala sam na analizu posle prve emisije u Happy studiju, tražili su u Kanadau da se pošalje, odrađene su sva ispitivanja, sva istraživanja. Suvo zlato, kažu, imamo u rukama. Znate li da sto grama preparata u kome iz Južne Amerike ima samo dvadeset odsto zeolita košta šezdeset dolara.

Alen Azarić je ponovio svoju priču o tome kako je oboleo od maligne biolesti prepisavšinastanak tog obolenja najpre korišćenju antibiotika a potom i konzumiranju preterane količine slatkiša. A potom je objasnio kako se leče neke bolesti među kojima je bakterija koja je uzročnik bolesti kao što su gastritis, čir na želucu i ostalih bolesti koje mogu nastati kao posledica.

– Pod punom krivičnom i materijalnom odgovornošću garantujem da se Helikobakterija leči sto odsto preparatom koji od sastojaka belog luka i belog vina i posebnom vrstom kuvanja. Ja garantujem sto odsto da čovek ne mora da uzima antibiotike i nikad niko se nije izlečio od Helikobakterija sa dve vrste antibiotika i Kontrolokom. Nema teoretske šanse da ozdravite. A ja garantujem pod punom materijalnom i krivičnom odgovornošću, ne naplaćujem taj lek jer baš to što se ne naplaćuje smeta farmaceutskoj mafiji.

– Ja sam odlično proučio. Znam šta je piramidalna energija, znam šta je energija akupunture. Ja sam bio jedan od najpoznatijih koji je primenjivao energiju akupresure, to znači energetsku akupresuru na daljinu. Ja sam to naučio od istoka.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter