Izvor:
20.08.2019 u 19:48
0

GARANTUJEM DA ČOVEK NE MORA DA KORISTI ANTIOBIOTIKE: Kako se IZLEČITI onda! (VIDEO)

Alen Azarić je ispričao svoju priču za emisiju "Posle ručka "o tome kako je oboleo od maligne biolesti prepisavši nastanak tog obolenja najpre korišćenju antibiotika a potom i konzumiranju preterane količine slatkiša. A potom je objasnio kako se leče neke bolesti među kojima je bakterija koja je uzročnik bolesti kao što su gastritis, čir na želucu i ostalih bolesti koje mogu nastati kao posledica.

– Pod punom krivičnom i materijalnom odgovornošću garantujem da se Helikobakterija leči sto odsto preparatom koji od sastojaka belog luka i belog vina i posebnom vrstom kuvanja. Ja garantujem sto odsto da čovek ne mora da uzima antibiotike i nikad niko se nije izlečio od Helikobakterija sa dve vrste antibiotika i Kontrolokom. Nema teoretske šanse da ozdravite. A ja garantujem da ne naplaćujem taj lek, jer baš to što se ne naplaćuje smeta farmaceutskoj mafiji, rekao je Alen Azarić za " Posle ručka ".

Happytv.rs
Foto: Arhiv

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter