Izvor:
10.09.2019 u 20:53
0

ALEN AZARIĆ O KANABISOVOM ULJU KAO LEKU: OPREZNO! U Srbiji postoji jedan PROBLEM! (VIDEO)

Alen Azarić je u emisiji "Posle ručka" upozorio na problem koji se odnosi na lečenje kanabisovim uljem.

Na početku emisije on je govorio o svom iskustvu, naglašavajući da su njemu 2015. godine lekari "dali" još godinu dana života.

Imam proizvode koji mogu pomoći da organizam prepozna neprijatelje u našem organizmu, odnosno ćelije raka. 2015 su mi "dali" godinu dana života, međutim, ja sam verovao u svoj način, ja sam verovao u Boga. Idem na kontrole kod lekara, ja nikada nikome nisam rekao da ne ide kod lekara. – naglasio je Azarić.

Ima jedna stara poslovica koja kaže: "Kome, vjeka tome i leka". Gospod Bog kome zacrta da živi, on će živeti. Bolest u malo slučajeva je božija milost, u većini slučajeva je bolest đavolja obmana. Đavo je uspeo da uvede nešto što se zove otrovi, hemija. –

Azarić je demantovao doktora Kovčina kada je reč o korisnosti ulja od kanabisa:

Ulje od kanabisa je lekovito, problem je samo gde ljudi nabavljaju to ulje i mi praktično dobijamo otrove. Svi su odjednom majstori za spravljanje ulja od kanabisa, ja sam učio od vrhunskih znalaca kako se pravi to ulje. Država mora da stavi šaku na to, da dovede stručnjake koji znaju kako se ovo ulje pravi i koristi. Postoje dva načina koja ja preporučujem. Prvi način su čepići, tu ne dolazi do kontraefekta, drugi način je vapoliziranje na određenim temperaturama. – zaključio je Azarić.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter