Izvor:
19.09.2019 u 16:35
0

DRAGOSLAV BOKAN: 320 devojaka se bacilo u Drinu da umru pošteno!

Jovana Grgurević će u emisiji "Posle ručka" ugostiti sjajne ljude i razgovarati sa kojima će razgovarati o aktuelnoj temi.

TEMA: O zločinima ustaša nad Srbima u Starom brodu i Miloševićima! O krvavom pokolju nedužnh žena i dece. Ispovest preživelog Momira Krsmanovića!

GOSTI: Dr Vojislav Šešelj, Dejan Ristić, Dragoslav Bokan i Momir Krsmanović.

Gospodin Bokan se se nadovezao na potresne priče Gospodina Krsmanovića kako je zapisano kilka su stradanja bila i duž Drine 90-ih godina prošlog veka, tokomraspada Jugoslavije.

– Postoje svedočanstva na stotine i stotine stradanja, i to krvavih prizora, deca su mučki kasapljena, žene silovane , žive su ih spaljivali, izvršeći pravi masakr na sprskim narodom u Hrvatskoj i BiH.

320 devojaka se bacilo u Drinu jedne godine, ne bi li umrle poštene a ne od ruke mučitelja. Majke su samo prilazile da im izvuku decu, tela njihova da vide po poslednji put. –

happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter