Izvor:
21.09.2019 u 15:57
0

VLADIMIR DAMJANOVIĆ: Potrebno je spustiti se na zemlju, previše „letimo“!

Vanja Bulić je u emisiji "Posle ručka" ugostio sjajne ljude i razgovarao o zanimljivoj i aktuelnoj temi.

Tema: : Koje su to metode alternativne medicine koje primenjujemo? Da li više verujemo zvaničnoj ili narodnoj medicini? Koliko košta da se danas bude zdrav?

Gosti: Ivana Popović, Zoran Joksović, dr Jelisaveta Kunosić, Vladimir Damjanović i dr Zorica Mitić.

Bioenergetičar Vladimir Damjanović, izneo je zanimljive detalje o svojoj profesiji.

– Ja razmišljam drugačije malo. Kao narod smo se odvojili od zemlje. Primarno je da se spustimo na nju. Potrebna je jedna energetska podloga koja bi mogla da napravi transfer od zemlje i da se priključi ili na radijator ili na šteker od kuće. Radim po metodi Zdenka Domočića, čija je metoda dokazana. Imamo licencu za rad u Evropi. Lekari opšte prakse pošalju pacijente kod nas i mi radimo tretman. Na osnovu mnogih istraživanja, dokazano je da ta metoda koja funkcioniše je jedna od najboljih na svetu. Ja sam želeo to u Srbiji da napravim i sada se trudim i radim tu.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter