Izvor:
21.09.2019 u 15:57
0

ZORICA MITIĆ: Zvanična medicina je samo jedan deo od načina lečenja!

Vanja Bulić je u emisiji "Posle ručka" ugostio sjajne ljude i razgovarao o zanimljivoj i aktuelnoj temi.

Tema: : Koje su to metode alternativne medicine koje primenjujemo? Da li više verujemo zvaničnoj ili narodnoj medicini? Koliko košta da se danas bude zdrav?

Gosti: Ivana Popović, Zoran Joksović, dr Jelisaveta Kunosić, Vladimir Damjanović i dr Zorica Mitić.

Dr Zorica Mitić, iznela je zanimljive detalje svoje profesije i koliko je ona plemenita.

– Uvek gledam ono što mogu da dokažem. Samoregulacija je deo autonomnog nervnog sistema koji pravi balans. Svi znamo da je balans prirodna stvar. Balans u sebi, balans sa okolinom, balans sa svemirom. To je ono što vi govorite o energijama. Ja se bavim metodom koja se bavi ličnim balansom. Iz Amerike je došla metoda koja se bavi opuštanjem mišića. Naš nervni sistem se stalno grči kada prepozna kontrakcije nekog traumatičnog događaja. Ova može da se radi individualno i grupno. Ne može sve da se osloni na zvaničnu medicinu. Zvanična medicina je samo jedan deo od načina lečenja. Ima studije koje kažu da 66% veterana ima bolove u leđima. Nemaju oni te bolove zato što su nosili tenk na leđima nego od nerazrešenog straha, od tih kontrakcija koje su oni imali. Da bismo imali relaksaciju, tj. opuštanje, čovek mora da se oseća sigurnim i na toj sigurnosti se treba raditi.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter