Izvor:
23.09.2019 u 20:21
0

KATARINA JOVANOVIĆ ZA EMISIJU „POSLE RUČKA“: „Proizvodnja voća i povrća je kreativan posao“ (FOTO, VIDEO)

Katarina Jovanović za Posle Ručka govorila je o zimnici, da li se isplati zimnica u kućnim uslovim i da li se ona isplati.

Katarina je mlada preduzetkinja i bavi se distribucijom voća i povrća, kako za domace tako i za strano trziste.

Katarina je inspirisana svojim poslom, pored posla pravnika koji je njen primarni. Ona je naglasila da je proizvodnja hrane izuzetno kreativan posao.

– Meni je pravnički posao čak i pomogao kada je u pitanju ovaj drugi posao, proizvodnja voća i povrća. Kada govrimo o pravljenju zimnice, tu se mora uključiti i to da je kreativnost uključena u sve to. Imam sertifikat za proizvodnju veganskih proizvoda, i mogu vam reći da se to jako dobro prodaje, možda su nam čak i najčešći kupci oni, budući da ne jedu nikakve proizvode od mesa. Posle dvadeset i pete godine imam nešto svoje i jako mi je drago zbog toga što sam uspešna u tome što radim, budući da mi je 27. godina sada.

Istakla je da joj je izuzetno žao jer se sve manje ljudi bavi poljoprivredom i da smo zemlja koja je poljoprivredno kvalitetna.

– Omladina umesto da ostaje u zemlji i da pravi nešto, jer smo poljoprivredna zemlja, oni odlaze. Proizvodi u supermarketima se ne mogu porediti sa našim proizvodima. Otišla sam u jedan supermarket i pogledala deklaraciju, ubacuju ćželatin kako bi zamenio količinu voća ili povrća u proizvodu. Kod nas je sve isključivo prirodno i to kod nas ne možete pronaći. Niko nije verovao da bih ja mogla ovime da se bavim. Ja nekada radim i od 12 sati, nasmejana sam, raspoložena dok radim i zaista mi prija ovaj posao.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter