Izvor:
26.09.2019 u 19:10
0

DR NELE KARAJLIĆ NIKAD ISKRENIJI O TOME KAKO JE PREŽIVEO INFARKT: Na početku sam se bojao, a onda je strah prestao! (VIDEO)

Dr Nele Karajlić,jugoslovenski i srpski rok muzičar, kompozitor, glumac u emisiji "Posle ručka" otkrio je detalje o tome kako je preživeo infarkt i o životu posle toga.

Na početku emisije je naglasio da postoji razlika između razmišljanja mladog čoveka i čoveka koji je u zrelijim godinama. Našim gledaocima je otkrio kako se njegov život promenio i koje su to njegove životne navike.

Kad je čovek mlad, ne razmišlja ni o čemu. Ja sam 20 dana bio u bolnici, i kada sam izašao iz bolnice moj život se promenio. Prestao sam da pušim. Ono što se promenilo u ishrani nije ništa specijalno, samo količina. Posle infarkta postojao je strah, mesec ili dva. Posle toga nisam imao nikakvih strahova. Ja sam svesno odradio čitav proces od momenta kada sam osetio infarkt, pa do momenta kada sam ušao u hitnu. – započeo je Karajlić gostujući na Happy televiziji.

Karajlić je govorio i o tome kako ga je infarkt promenio i koliko se zapravo njegov život razlikuje pre i posle infarkta.

Poenta je u tome kako da ti ispoštuješ sve to što čini život zdravijim. Ono što ja nisam znao pre infarkta je odvojiti bitno od nebitnog i napraviti neki osnovni raspored, i imati ljubav prema onome što radite. Ja šesnaesti dan ako ne odem na plivanje, ne osećam dobro. – poručio je Nele Karajlić.

Happytv.rs
Foto: Instagram/printscreen/nele-karajlicofficial

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter