Izvor:
03.10.2019 u 13:27
0

DEJAN LUČIĆ ŠOKIRAO U EMISIJI „POSLE RUČKA“: Srbija mora da okrene stvari u svoju korist! (VIDEO)

Pisac Dejan Lučić godinama se bavi tajnim organizacijama ali i kriminalnim grupama, o čemu je govorio i u današnjem izdanju emisije "Posle ručka".

– Napisao sam mnogo knjiga o tajnama albanske mafije. Izmislio sam termin "žestoki momci". Postoje primeri u svetu. Nemačka tajna služba BND napravila je klan "Osmani". Taj klan je napravljen da zarađuje za crne fondove BND-a i za šefove kroz finansiranje službe. Lord Palmerson je napravio italijansku mafiju preko Macinija a on je bio pod kontrolom britanske obaveštajne službe koja je italijansku mafiju prebacila u Ameriku. Italijanska mafija nije radila ništa mimo znanja tajnih službi – izjavio je Lučić.

Koliko su mafije razgranate i organizovane grupe govore i njihovi kontakti u drugim zemljama.

U Londonu malteška mafija kontroliše prostituciju. Steva Krajačić je bio dvostruki agent. Albanska mafija se nikada nije otrgla i ona u Londonu ne radi mimo kontrole MI5. Petog oktobra mi smo okupirani. Zbog toga moramo da iskoristimo sva raspoloživa sredstva i preokrenemo situaciju u našu korist. Mark Tven je to najbolje objasnio – američki kongremseni su najbolja politička opcija koja može da se kupi. Imali ste Engela ili Džoa Bajdena, oni su svi finansirani od strane albanske mafije. To funkcioniše tako što se napravi nevladina organizacija kao fond gde će se uplaćivati sredstva, pa onda svi vlasnici droge imaju svoje picerije kafane, onda te kafane daju pare u te fondove. Naša šansa je da svet okrenemo tako da Srbija ima koristi – zaključio je Lučić.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter