Izvor:
08.10.2019 u 18:23
0

SPECIJALNI GOST EMISIJE „POSLE RUČKA“: SVEDOK u aferi ukradenih beba!

Potresna ispovest penzionisanog radnika Socijalnog centra: ''Žena koja se navodno porađala 176 puta, jedna je od učesnika afere ukradenih beba u Srbiji''. Sud iz Strazbura je izdao prošle nedelje rešenje o Poništenju činjenice smrti jednog deteta jer je protivzakonito upisano. To dete je pravno živo od petka, što potvrđuje priču o krađi beba u Srbiji!

Poseban gost današnje emisije "Posle ručka" bio je upravo svedok jedne od afera ukradenih beba. Rešio je da progovori za Happy televiziju.

Dušan Nemanja, penzionisani radnik Socijlnog centra iskreno je govorio o ovoj temi koja već duže vreme potresa Srbiju i region.

– Odavno Centar za socijalni rad ne radi svoj posao dobro za usvajanje, a roditelji čekaju toliko da dobiju dete. A ima čak 7000 dece koji su dati u inostranstvo na usvajanje. Centar se obrati Ministarstvu i posle centar za socijalni rad ne dobije povratnu informaciju o tome gde je dete završilo.

Recite mi kako je moguće da prodje kroz registar to da se 176 puta ista osoba pojavljuje u registru kao majka koja se po porođaju odrekla svoga deteta ?

Još jedno ključno pitanje se nameće da li se deca od 10 i li 15 godina života zaista daju na usvajanje?

Ne, dragi moji nego se uzimaju za ko zna kakva genetska istrazivanja i zamorčoće ratnih zločinaca. Već u porodilištu se zna koja će beba biti ukradena. Postoji fiktivna majka koja dođe u bolnicu da se pojavi kao porodilja i bude u porodilištu sve dok se ta žrtvena majka ne porodi. –

Happytv.rs
Foto: arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter