Izvor:
22.10.2019 u 06:55
0

DR MILAN COLIĆ: Doktori svake godine obnavljaju dozvolu za rad ili tzv. licencu!

Gost emisije "Posle ručka" bio je Dr Milan Colić, direktor specijalne bolnice za plastičnu, rekonstruktivnu i estetsku hirurgiju.

Voditeljka Jovana Grgurević dotakla se škakljive teme- nemara lekara!

– Ako se dokaže, naravno da treba da se osudi doktor, ali ne može apriori javno mnjenje da osuđuje nekoga bez argumentovanih dokaza da je to učinjeno sa nekom namerom – istakao je Colić.

Naglasio je i da doktori svake godine obnavljaju dozvolu za rad ili tzv. licencu. Nameće se logično pitanje, zašto su od pocetka godine zatvorene 24 privatne klinike?

– Kada je kod mene dolazila inspekcija ja sam ih pitao zašto ne idu kod ovih koji nisu prijavljeni, a oni kažu "Doktore, znate li koja je razlika? Oni koji su neprijavljeni, oni nisu na našem spisku, mi ne smemo kod njih da odemo" – kaže Milan.

Milan Colić, naveo je primer pacijentkinje koja je slagala da ne pije nikakve lekove, a bila je ozbiljan srčani bolesnik. Nakon odrađenog "face lifting-a" ona se šlogirala.

Postavalja se pitanje, ko je u tom slučaju kriv? Ko treba da snosi odgovornost?

HappyTV.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter