Izvor:
28.10.2019 u 16:22
0

MILAN COLIĆ ISKRENO O SVOJIM ŽELJAMA: Najjači adrenalin mi je bio u četvrtoj želji!

Gost današnje emisije "Posle ručka" bio je Milan Colić, koji je iskreno pričao o svojim snovima i željama koje je ostvario kroz život.

– Hteo sam da se spustim niz Amazon reku, to mi je bila jedna želja. Uvek treba težiti ostvarenju želja. Zatim sam hteo da skočim iz aviona i to sam uradio, uradio sam to na 50. Rođendan. Nije bilo priprema, desilo se spontano. To je otprilike visina 2600 metara, skočio sam čim su se vrata otvorila. To je ona visina kada se avion popne i kada se otkopča dugme za vezivanje pojasa i krenu stjuardese da služe i još se dole vidi zemlja. Sećam se da mi je poslednja pomisao bila: Pa da li mi je baš i ovo trebalo u životu? Sve stvari iz davnina i vizije su se obistinile. Najjači adrenalin je u bio u četvrtoj želji. Mislim da ljudi koji vole avanture, ne moraju da budu neustrašivi, naprotiv, samo treba biti racionalan u tim strahovima. Pod dejstvom adrenalina možemo da rešimo ništa.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter