Izvor:
03.11.2019 u 18:30
0

ASTROLOG DUŠAN CINCOVIĆ OTKRIO: Uvek sam DIREKTAN kada razgovaram sa ljudima!

Gost današnje emisije "Posle ručka" bio je astrolog Dušan Cincović, koji je ispričao na koji to način prilazi ljudima koji traže njegovu pomoć i da li ga oni na kraju poslušaju, ili ipak urade onako kako oni žele.

– Što se tumačenja tiče, ja sam uvek bio korektan i direktan. Problem je što neki ljudi su spremni da čuju istinu, otvoreno, neki nisu. Neko hoće da čuje samo dobre stvari, neko neće. Uvek se trudim da kažem onako kako jeste, međutim nekad moram malo i okolo da se ide, ne baš direktno, jer ako vidim da će ta osoba da reaguje nepovoljno i da pola neće ni slušati kada čuje taj uvodni deo. Ja polako pripremam i na kraju otvoreno kažem šta i kako je. Tako da ne može i nije u redu da se bilo kojoj osobi koja traži pomoć, traži savet, ne kaže onako kako stvarno jeste.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter