STAVLJEN NA STUB SRAMA: Da li je ON ubica Jelene Marijanović? Forenzičar Časlav Ristić za emisiju "Posle ručka"! (FOTO)

 

U današnjoj emisiji "Posle ručka" govorili smo o gorućoj temi koja je uzdrmala Srbiju. Kako je rečeno, Dragoje Milinković zvani Čekić, sumnjiči se za ubistvo pevačice Jelene Marjanović otkada se pojavila njegova slika na fejsbuk profilu. Naime, ovo je sve zlodelo njegove supruge koje je napravila lažan profil na njegovo ime, a sve to zarad imovine. Na tom profilu pojavila se slika kako u rukama drži pare, koje je navodno dobio od Zorice Marjanović, Jelenine svekrve. 

- Javnost interesuje ovo suđenje, zato se zbog toga i šriča o ovome, nije ništa spektakulatno, niti ništa novo. Pismo koje se pojavilo ne menja ništa do sada. Mislim da je to prva proceduralna greška sudije, jer nije trebalo da se pojavi  pismo u procesu i da se da advokatima, već kada se završi suđenje da se uruči advokatima. To je došlo do novina, i zbog toga je čovek osuđen bez dokaza. Ja sam juče govorio u vašim vestima da treba da prođe do godinu i po dana da bi se čitav proces suđenja okončao. Možda će se pojaviti neki novi svedoci koji će biti saslušani. - naveo je Ristić. 

Takođe, Ristić je naveo da se mora prikupiti dovoljan broj dokaza kako bi neko bio osumnjičen, a otkada se pojavilo to pismo u kome se govorilo o ubici Jelene Marjanović, da je čitav proces krenuo naopako i onako kako ne treba. 

- Treba prikupiti dovoljno dokaza kako bi se uhapsio i protiv osumljičenog pokrenuti postupak. Procedura otkada se pismo pojavilo, nije ispoštovana. Trebala je da se forezinka pozove i da se pismo pregleda. Ovaj čovek je danas stavljen na stub srama, zbog nečije greške. Čak i ako je neko čitao, trebalo bi da se uzmu otisci. - istakao je forenzičar Časlav Ristić za emisiju Happy televizije. 

 

 

Happytv.rs
Foto: Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Četvrtak
04:30  Rano jutro  
06.45  Dobro jutro Srbijo  
11:30  Parovi - Jutarnja kafica  
11:55  Vesti  
12:05  Parovi - Jutarnja kafica  
12:55  Vesti  
13:05  Parovi - Jutarnja kafica  
13:55  Vesti  
14:05  Serija: Kazna  
15:15  Posle ručka  
17:30  Telemaster  
18:10  Serija: Kazna  
19:00  Upoznajte Parove  
21:00  Srbija na dlanu  
22:00  Parovi žurka  
02:30  Parovi - Noćobdije  
04:30  Rano jutro