Izvor:
06.11.2019 u 16:31
0

UBIO JELENU PO NALOGU NJENE SVEKRVE ZORICE: Jelena Rafailović otkrila ŠOKANTNE detalje o UBISTVU pevačice! (FOTO)

Novinarka dnevnog lista "Kurir" Jelena Rafailović, bila je gošća današnje emisije "Posle ručka" gde je govorila o novim saznanjima oko ubistva pevačice Jelene Marijanović, kao i pojedine stvari koje je izrekao Zoran na jučerašnjem suđenju.

Zoran mi je uvek pričao da je zadovoljan radom policije i verovao je da će policija završiti kako treba slučaj. On je u iskazu rekla da je u policiji saznao da mu je žena ubijena. Marijanovići su rekli da ovog čoveka ne poznaju. Navodi se da je Jelenina svekrva Zorica umešana u sve ovo, te da je ona dala pare čoveku pod nazivom „Čekić“, kako bi je ubio. To se pojavilo na fejsbuku i nastala je prava drama. On je bio spreman na svaku saradnju sa nama. Nije se vremenski izjašnjavao kad je to bilo, ali je do tančina objasnio kako se sve odigralo tog dana. – istakla je novinarka i navela sve šta joj je Zoran Marjanović rekao da se tog dana dogodilo:

– Nije prvi put da Jelena trči na nasipu. Tamo su postojale dve rampe, tamo odakle su oni krenuli je bila bliža stadionu fudbalskog kluba. On je sa detetom ostao u podnožju nasipa. To je pomenuo i juče na sudu. U jednom momentu je preskakala vijaču, a nakon toga je nije bilo. Primetio je da je nema, pa je krenuo ka mestu gde je trčala. On je išao u nadi da je pronađe, ali je nažalost nije bilo. Objašnjavao mi je to i koliko mu je bilo teško da u sebi razmišlja da Jelene nema, a u istom trenutku da dete drži za ruku. Po njegovoj priči, prvo mu je na pamet palo da se Jelena negde onesvestila – istakla je Jelena Rafailović za Happy televiziju.

Happytv.rs
Foto. Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter