Izvor:
07.11.2019 u 19:47
0

MILOJKO BUDIMIR U EMISIJI „POSLE RUČKA“ SAOPŠTIO: Otkako je Hrvatska postala članica EU naši problemi su sve veći!

Milojko Budimir, sekretar iz "Udruženja Srba izbeglih iz Hrvatske" bio je gost današnje emisije "Posle ručka" koji je govorio o Bečkom sporazumu i koja su bila očekivanja nakon potpisivanja tog sporazuma i dolaska na snagu.

– Očekivao sam da će Bečki sporazum imati veći uticaj od svih bileteralnih sporazuma o kojima vi sada govorite. Čini mi se da je to trebalo biti osnova svega. Naši su sudovi počeli da rade po Bečkom sporazumu. Konačno vidimo da se treba potpisati neki bileteralni sporazum između Srbije i Hrvatske, kojim bi trebalo da počne da se ova imovina rešava. Hrvatska je uradila sve da se bileteralni sporazum ne potpiše,a vreme ide u našu korist. Kako je Hrvatska postala članica EU, naši problemi su sve veći. – Istakao je Milojko Budimir.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter