Izvor:
11.11.2019 u 15:46
0

KIROPRAKTIČAR ZA EMSIJU „POSLE RIČKA“: „Svi nosimo GEN SAMOISCELJENJA! (FOTO)

Gost današnje emsije "Posle ručka" bio je kiropraktičar Zoran Joksović, koji je govorio o kiropraktici, metodi kojom se bavi. Inače, ovo je mehanoprocedura i predstavlja ručno korigovanje položaja zglobova. On je napomenuo da je u 21. veku najlakše ukočiti se, te da se to često dešava ljudima, budući da je era tehnologije, gde se najveći deo vremena provodi kraj kompjutera.

– Ja volim da preko telefona kažem čoveku šta da uradi i da se otkoči. Da se sve to pretvori u ozbiljnu situaciju, što i jeste, i pacijent kaže „Ima li nešto što ja nemam“. Svi nosimo gen samoisceljenja. Rađamo se sa tim genom. Svako od nas sebe može da izleči. Ako se desi čovek da se ušine, prenagli čovek u svakom poslu kojim se bavi. Mora se čovek pripremati za takvo nešto, što svima može da se desi. Kada imate strahovitu upalu gde vas sve živo boli, to možete da izlečite da legnete na leđa, pogidnete ruku levu ispod glave, istegnete se i osetićete olakšanje. Najveći problem je bolest današnjice – tehnologija, jer provodimo 12 sati pored kompjutera. – dodao je Zoran i napomenuo da je praksa presudna kada je u pitanju ova tehnika.

– Japanci su stvorili tehnike rada na ljudima, koji su slični njima. To sam primenjivao na ljudima koji su visoki, i nije uspelo. Zbog nekih iskustva, želim da podučim i sve ostale ljude da se bave ovime. Ključno je da se ima praksa, kako bi se napredovalo. – rekao je Joksović za emisiju Happy televizije!

Happytv.rs
Foto. Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter