Izvor:
13.11.2019 u 16:35
0

ZAPAD TRAŽI DA SE ODREKNEMO SRPSKIH KORENA: Dragoslav Bokan za emisiju „Posle ručka“! (FOTO)

Dragoslav Bokan bio je gost današnje emisije "Posle ručka" te je govorio na temu Kosova, te da li je moguće problem rešiti. On je napomenuo da se mora rešiti to svi pokušavaju našu zemlju da gledaju bez napretka.

– Kosovski problem se svodi na proaktivnu politiku. Trebalo bi da imamo intervenciju nevladinih organizacija, koji nisu agenti stranih uticaja, nego patriotske. Tamo trebamo postepenod a se naseljavamo, ali ne kao pojedinci, ne trebamo svojom pojavom da dajemo argumente protivnicima, nego kao zajednica, koja na Kosovu mora da se ukoreni. Ne dolazi do jačanja Albanije i njihovog jedinstva, već dolazi do nekog raskola time što se protive svemu. – rekao je Bokan za "Posle ručka", on je takođe dodao da je Zapad taj koji traži od nas da se odreknemo srpstva i potpadamo pod njihov uticaj.

– Ono što zapad traži od nas jeste da obesrbljujemo našu zemlju i da uklonimo sve korene. To pogoduje Zapadu, oni ne gledaju suštinu svega. Nama nije strano, mi razgovaramo sa svima, mi smo uvek sa svima dobri. Politika je poštapalica koja bira svoje kapetane. Moramo naučiti nešto od svojih neprijatelja, ispod kojih smo od 1918. Godine. To je jedna važna tačka, da prvo shvatimo da naši protivnici imaju antisrpske ciljeve. Njih nije briga ko vlada Srbijom. – rekao je Dragoslav Bokan.

Happytv.rs
Foto. Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter