Izvor:
27.09.2017 u 23:55
0

POTRESNA ISPOVEST U EMISIJI „POSLE RUČKA“: Zbog kritika sam dovela sebe do 48 kilograma!

Gošće emisije "Posle ručka" ispričale su veoma zanimljive priče voditeljima Vanji Buliću i Jovani Grgujević.

Jedna od gošći bila je i Lea Milić, vlasnica jedne izdavačke kuće, koja je u okviru teme "Zbog čega je zabranjeno biti gojazan i zašto omalovažavamo debele ljude?" podelila sa gledaocima potresnu priču iz perioda kada je bila srednjoškolka.

– Bila sam gojazna i deca su me zbog toga mnogo kritikovala. Tada sam se odlučila da odem krenem na dijetu, odbijala sam da jedem i dovela sebe do toga da sa 78 "padnem" na 48. Bila sam na pragu anoreksije – bila je iskrena Lea, koja je otkrila i da su se u tom periodu mnogi zabrinuli za njeno zdravlje, toliko da su mislili da joj preti opaka bolest – leukemija.

Lea je pokušavala da se vrati na normalnu težinu i uspela je u tome. Danas ona savetuje roditelje da motre na svoju decu.

– Mnogi misle, "To su deca, njihove prepirke nisu ništa", što nije tačno. Deca umeju da budu veoma okrutna kada su u pitanju komentari koje upućuju kedni drugima – završava Lea.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter