Izvor:
02.10.2017 u 20:38
0

U EMISIJI „POSLE RUČKA“ ISTRAŽUJEMO: Koliko način na koji živimo utiče na dužinu trajanja života?

Danas u emisiji "POSLE RUČKA" pitamo: Koliko način života utiče i na dužinu života? Da li je Hju Hefner jedini čovek za kojeg se i nakon njegove smrti pitamo – Da li je i zaista otišao na bolje mesto?

Hju Hefner,osnivac i vlasnik najpoznatijeg magazina za muškarce preminuo je 28.09.2017 u svom domu u Los Anđelesu, prirodnom smrcu, u 91. godini života.

Sahranjen je u subotu 30.09.2017, tačno u podne, u grobnici tik pored Merilin Monro. Kažu da je tu grobnicu kupio 1992. godine. Kao što ništa nije slučajno, tako je bitno istaći podatak da je baš zahvaljujući Merilin Monro Hefner izgradio imperiju, jer je ona pozirala 1949. godine za prvi broj "PLEJBOJA", i to za smo 50 dolara.

O njegovom životnom stilu, o tome kako je promenio život milionima ljudi…

O ovoj i sličnim temama u emisiji "POSLE RUČKA", voditelj Vanja Bulić razgovaraće sa gostima: Una Grujić, Igor Karanov, Milica Bursać i Slobodan Stanković.

Gledajte emisiju "POSLE RUČKA" od 16 časova.

happytv.rs
Foto: arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter