Izvor:
24.11.2017 u 23:30
0

BOLNA TEMA: Gosti emisije „Posle ručka“ o „palim vojnicima“!

Voditelji i gosti emisije "Posle ručka" diskutovali su danas na, možda i najtežu temu otkako je popularna emisija počela sa emitovanjem.

Pričalo se o patriotizmu i "palim vojnicima".

Gošča emisije bila je i Lozanka Radoičić, majka, koja je, nažalost, izgubila sina tokom rata u Kosovu.

– Nedavno sam dobila podatak da je u ratu poginulo 115 vojnika, ja i dalje pitam načelnika zašto dozvoljava da u rat odlaze neobučeni mladići – rekla je ona i izjavila da je podnela tužbu.

Miroljubu Petroviću nije bilo jasno zašto je Lozanka podnela tužbu, jer je ona majka junaka, koji je dao svoj život za svoju zemlju.

Tada se u priču umešao i glumac Viktor Savić, koji je stao u odbranu majke "palog vojnika".

– Ja i niko od nas ovde nije izgubio sina, tako da ne mogu da pričam na ovu temu. Moramo gledati stvari sa strane ove hrabre žene. Ja, iskreno, se nadam da nikada neću biti u situaciji da biram hoću li zbog rata napustiti zemlju ili ostati da se borim. Postoje i drugi ančini za patriotizam. Ovde sam prvenstveno došao kako bi pričao u humanitarnoj akciji, koja je vezana za patriotizam, odnosno, trudimo se da sakupimo novac za aparate kako bi pomogli deci koja se bore protiv raka – rekao je Viktor, a Miroljub je imao sledeći komentar:

– Da vam ja kažem, u ratu sam izgubio braću. Čovek ide u vojsku sa mogućnošću da pogine. I ja sam toga bio svestan. Kada sam otišao na prvu liniju fronta, mene su odmah "bacili u vatru" – rekao je Petrović.

Happytv.tv
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter