Izvor:
18.12.2017 u 23:28
0

MIROLJUB PETROVIĆ U EMISIJI „POSLE RUČKA“: Sportisti su najveći nasilnici!

Tema emisije "Posle ručka" izazvala je brojne polemike između gostiju.

"Zašto je nasilje u trendu", tema je današnje popularne popodnevne emisije, a Miroljub Petrović izneo je svoje mišljenje o nasilnicima, odnosno koji tip ličnosti najčešće krene pogrešnim putem.

– Profesionalni sportisti su najviše skloni nasilju i seksualnom zlostavljanju. Trebalo bi više vremena da provode u prirodi, nego na terenu i to ih čini nasilnima. Za to su negde krivi i roditelji, jer od malih nogu treba da ih uče da idu u prirodu i da jaše konje, a ne čim porastu da jure devojke i plaćaju im pića kako bi ih osvojili – kazao je Petrović i prokomentarisao nedavni incident tokom utakmice Partizan-Crvena Zvezda:

– Problem je to što se među mladima o tim nasilnicima sa terena priča kao da su narodni heroji. Te utakmice i tuče gledaju deca koju vaspitava ulica, koju roditelji skroz zapostavili – čvrsto je izneo svoj stav Miroljub.

I pevačica Zorica Marković dotakla se ove teme i otkrila čega se sve nagledala dok je nastupala poslednjih godina.

– Ko može biti nasilnik? To je široka tema. Svakome može da "padne roletna". Bila sam svedok tokom večeri svakakvog ponašanja, to su uglavnom mladi koji se kasnije potuku negde kod parkinga. Veliki problem je taj što je uzrok toga ili alkohol ili droga i onda se baš zabrinem za ovu omladinu i pitam se kakva li je njihova budućnost – rekla je Markovićeva i dodala:

– Uglavnom "stradaju" deca iz unutrašnjosti. Naravno, svi žele u Beograd, a za život u ovom gradu im najmanje treba 1.000 evra. Dok plate fakultet, stan, pa im treba novac za izlaske i kada neka od porodica nema da priušti taj novac svojoj deci, onda oni počnu da žive neki život koji ne bih pominjala – rekla je Zorica Marković u emisiji televizije Happy, koju su danas vodili Vanja Bulić i Tara Adžić.

Happytv.tv
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter