parovi prijava happy zvezda prijava kviz happy talent šou

ESTETSKA HIRURGIJA PROTIV PRIRODE: Pogledajte kompletnu transformaciju jedne gledateljke! (foto)

Do sada neviđeno u emisiji "Posle ručka". Tema je estetksa hirurgija i na šta sve žene pristaju kako bi izgledale što lepše.Koliko fizički izgled utiče na život i samopouzdanje osobe gosti u studiu su dali svoje viđenje.  Doktorka u studiu će uraditi uživo estetsku intervenciju jednoj vernoj gledateljki. Ona je pored intervencije dobila frizuru i šminku kao i garderobu tako da smo joj poklonili jednu potpunu transformaciju. 

Estetska hirurgija je trend već niz godina u svetu a kod nas je u poslednjih par godina dostigla vrhunac svoje popularnosti jer dosta naših žena a i mlađih devojaka ide pod nož i isprvalja tvorevine prirode. 

- Ja uvek prvo pitam pacijenta šta bi on voleo da koriguje na sebi. Tako da mi oni daju smernicu i ja na osnovu toga uradim šta žele -rekla je doktorka 

Danas nema pravila što da li se podvrgnuti estetskoj hirurgiji u nekim ranijim ili poznijim godinama, žene ispravljaju sve što im smeta neovisno godina. Da su pozne godine one godine kada se lice na neki način opušta menja svoju strukturu, ima bore logično je da se teži da se to isparvi ako već postoji način. 

- Sada imam potrebu da eto promenim nešto na sebi, pre nisam imala potrebe. Neke stvari mogu da se sakriju a neke ne, zato ovo hoću da uradim sada u ovim godinama- rekla je gledateljka

Ono što je rađeno na gledateljki je popunjavanje bora oko usana filerima kao i povećanje usana. To je najbezbolnija metoda i najefikasnija ispravljanja bora i povećanja usana.

Postoji i ona druga strana koja je protivnik estetskih operacija i oni koji se plaše. Ima i onih koji nemaju novca za neku skuplju intervenciju pa se odlučuju za jeftinije koliko je to opsano i može biti loše doktorka je objasnila. 

- Ne može jeftinije jer to što je jeftinije nije dobro. Samo najkvalitetniji materijali koji se koriste u svetu. To su supstance koje idu u kožu i ja ne želim da budem odgovorna ako je lošiji materijal pa nešto bude pacijentu tako da samo kvaliteno koristim. Cena kvalitetnog kubika je oko 30.000 dinara, a imate i jeftinije ali to nije kvalitet, kod mene ovi fileri zaista traju godinu dana-rekla je doktorka

Što se frizure tiče najbitnije je kada se radi bilo kakva promena odrediti boju kose i dužinu na osnovu oblika lica. Žene se danas dosta žale na frizere da nisu dobile ono što su tražile ali kako kaže poznati frizer Miki Panjković to je zato što konstantno menjaju frizera pa im to budu i babe, mame, prijateljice i onda efekat nije dobar dobiju jednu potpunu katastrofu. Naravučenije ne menjate frizera ako želite da budete zadovoljne. 

Evo kako izgleda tranformacija naše gledateljke: 

 

Happytv.rs
Foto: Arhiva

 

 

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Subota
04:30 Rano jutro
06:45 Dobro jutro Srbijo
10:40 TOP - SHOP
11:00 Letnji kamp Jutarnja kafica
11:55 Vesti
12:05 Letnji kamp Jutarnja kafica
12:55 Vesti
13:05 Letnji kamp Jutarnja kafica
14:00 Čađava mehana
15:30 Posle ručka
17:30 Telemaster
18:10 Glamur
18:35 Upoznajte parove
21:00 Kviz: Soba sreće
22:00 Letnji kamp - Live
02:30 Letnji kamp- Live