Izvor:
22.12.2017 u 23:26
0

ESTETSKA HIRURGIJA PROTIV PRIRODE: Pogledajte kompletnu transformaciju jedne gledateljke! (foto)

Do sada neviđeno u emisiji "Posle ručka". Tema je estetksa hirurgija i na šta sve žene pristaju kako bi izgledale što lepše.Koliko fizički izgled utiče na život i samopouzdanje osobe gosti u studiu su dali svoje viđenje. Doktorka u studiu će uraditi uživo estetsku intervenciju jednoj vernoj gledateljki. Ona je pored intervencije dobila frizuru i šminku kao i garderobu tako da smo joj poklonili jednu potpunu transformaciju.

Estetska hirurgija je trend već niz godina u svetu a kod nas je u poslednjih par godina dostigla vrhunac svoje popularnosti jer dosta naših žena a i mlađih devojaka ide pod nož i isprvalja tvorevine prirode.

Ja uvek prvo pitam pacijenta šta bi on voleo da koriguje na sebi. Tako da mi oni daju smernicu i ja na osnovu toga uradim šta žele -rekla je doktorka

Što se frizure tiče najbitnije je kada se radi bilo kakva promena odrediti boju kose i dužinu na osnovu oblika lica. Žene se danas dosta žale na frizere da nisu dobile ono što su tražile ali kako kaže poznati frizer Miki Panjković to je zato što konstantno menjaju frizera pa im to budu i babe, mame, prijateljice i onda efekat nije dobar dobiju jednu potpunu katastrofu. Naravučenije ne menjate frizera ako želite da budete zadovoljne.

Evo kako izgleda tranformacija naše gledateljke:

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter