Izvor:
22.01.2018 u 23:33
0

ŽAL ZA JUGOSLAVIJOM: Gledateljka emisije „Posle ručka“ kroz suze ispričala šta je proživela tokom raspada SFRJ!

Novinar, pisac i voditelj emisije "Posle ručka" Vanja Bulić danas je sa svojim gostima razgovarao an temu, "Da li smo na pragu rađanja četvrte Jugoslavije".

Gost emisije bio je i Joška Broz, političar i unuk predsednika SFRJ Josipa Broza Tita.

On je izneo svoje mišljenje o tome zašto se raspala tako velika i stabilna zemlja kakva je bila Jugoslavija.

– Svi su počeli da imitiraju Tita sa onim tompusima, viskijem, a progovore nisu imali šta da kažu. Oni su uništili ovu zemlju, ali i strane zemlje su dobrinele tome da nestane Jugoslavija. Naša najveća greška je ta što nikako da učimo na starim greškama, kao da idemo sve dublje i dublje. Nikako da se opametimo – rekao je Joška.

Joška Broz se potom osvrnuo na nedavno ubistvo Olivera Ivanovića na Kosovu i Metohiji koje je potreslo čitav region:

– Bojim se da bi Ivanovićevo ubistvo moglo da bude početak nekih novih nemira na našim prostorima – završio je Joška Broz u emisiji "Posle ručka".

Nakon svega, u program se uključila i gledatelja koja je je ispričala svoju potresnu priči i na trenutak ostavila goste u studiju bez teksta.

– Nedostaje mi moja Jugoslavija. U njoj sam izgubila moju jedinicu. Tita i Jovanku nikada neću zaboraviti. Nisam ni mogla da zamislim da će mi 1995. neko reći da moram da bežim iz mog doma jer sam Srpkinja. Izgubila sam moju jedinicu, a sada mi prete da neću znati gde je grob mog deteta – ispričala je gledateljka u suzama, a gosti emisije su pokušavali da sakriju emocije nakon ove teške životne priče.

Happytv.tv
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter