Sukob Nataše i Luke: Evo šta o modricama na licu pevačice kaže sudski veštak!

Sukob supružnika Nataše Bekvalac i Luke Lazukića i dalje najinteresantnija tema u srpskoj javnosti.

Zbog toga je to bio lajt motiv najnovijeg izdanja emisije "Posle ručka" na Happy televiziji.

Luka i Nataša međusobno su se optuživali za napad u svojim iskazima datim Tužilaštvu protekle nedelje, a ko je govorio istinu, utvrdiće istražni organi.

Koje su ključne tačke rešavanja ovog slučaja, pokušao je da prikaže sudski veštak Ljubiša Božić.

- Proteklih dana, pa i nedelja, imali smo prilike da u medijima vidimo različite fotografije Natašinog lica sa modricama. Već na osnovu tih fotografija javnost je govoto fiormirala mišljenje ko je kriv a ko nevin u tom sukobu. Međutim, bez obzira na to, policija će siguran sam posebnu pažnju obratiti na činjenice kako i kada su nastale vidljive povrede na Natašinom licu. Znate, postoji samo jedan način kako s oneu nastale. Uvedene su nove metode kako se te stvari utvrđuju, te sada ne možemo doći u situaciju da neko kaže "meni te modrice deluju žućkasto", a drugi "da mu deluju kao da su crvene boje" i tako u nedogled. Sada smo u mogućnosti da utvrdimo vreme i način kako su povrede nastale - rekao je Božić.

On navodi da je izuzetno važno da se ovaj slučaj reši, ne samo zbog žrtve ko god to bio, nego i zbog potencijalnih narednih slučaja nasilja u porodici.

- Od donošenja Zakona o sprečavanju nasilja u porodici načinjen je veliki pomak. Da se razumemo, prvi korak je uvek najteži, još je mnogo posla pred nama, ali rezultati su tu. Moguće sankcije s kojima se siledžija moež suočiti naterale su mnoge od njih da se zamisle i "vrate ruku nazad". Ponavljam, moramo još mnogo i kao društvo da radimo, pomak je svakako načinjen - dodao je Božić.

 

happytv.rs
Foto: instagram/bekvalceva arhiva  

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost