Izvor:
04.07.2018 u 16:49
0

U EMISIJI „POSLE RUČKA“: Lepa reč i gvozdena vrata otvara, a u ljubavi srce sigurno!

U današnjoj emsiji „Posle ručka“ najgledanije Happy televizije voditeljka Jovana Grgurević razgovarala je sa gostima na temu da li nem je potreban seksualni bonton jer događa se da je potpuno normalno da se neko okrene za nekim i dobaci. Postoji normalan način za sve pa i da se priđe nekom. Lepa reč i gvozdena vrata otvara.

Zašto nam je potreban seksualni bonton i kako danas – do ljubavi?

Da li ćemo uoči seksualnog čina morati prvo po ugovor kod notara?

Kako se danas udvara – po zakonu?

Gosti u studiju bili su: Beki Bekić, Ivana Đorđević, Marko Braković, Marija Cvjetićanin, Miloš Koprivica.

Kakav bi bio svet i na šta bi ličio kada bi krenuli svi da dobacujemo jedni drugima? Kako ste vi prišli svojoj ženi i kakav je vaš brak?

Pogled je dovoljan za sve i ako se to nešto oseti pogled sve kaže. Pre moje supruge ja sam uvek bio biran, a ja sam odabrao ženu sa kojom sam. To je bila sudbina. Moja supruga je dolazila pet godina u lokal u kom sam radio, a ja je nisam ni video. Poznavao sam njenu sestru jer se ona zabavljala sa sadašnjim mojim kumom. Posle pet godina ja sam slučajno došao ranije na posao i ugledao je. Prvi put sam je tada video, a ja sam vizuelac koji pamti gde je ko sedeao za kojim stolom, ali nju nisam primetio. Moj sadašnji kum me je tada pitao zašto ga pitam ko je ova devojka, odgovorio sam mu da bih jedino nju oženio. Udvaranje je trajalo mesec dana. Ja sam od onih koji vole da sve traje. Sve što je brzo, brzo se i završi. Mi se sada više volimo nego onda kada smo se upoznali. Mi se poštujemo i nikada nismo povisili ton jedno na drugo. Imamo ćerke koje su se udale i imaju divne brakove – rekao je Beki Bekić i dodao.

Lepo je rečeno ako ti je sve potaman stavi kamenčić da te nešto žulja. Kada je sve kako treba, čovek se plaši da će nešto loše da se desi. Kada smo u problemu ostanu samo najbliži i to su ljudi koji su tu kada je teško. Postoji i ono da mora da se zasliži da bi neko bio tu. Moraš da zavrediš da bi imao nekog pored sebe– rekao je Beki Bekić.

Šta je bolje brzo ili polako udvaranje i šta kod koga prolazi koja vrsta udvaranja?

Nema prvila, neko se nalazi za par dana, a neko se tek pronađe za par godina. I želja je jako bitna. Govori se o pravilu da muškarca što više odbijaš to ga više privlačiš. Ima i toga, ali nije presudno. Nema pravila za sve i svašta nešto je dozvljeno. Kod žena pali iskrenost, kod nekog skupi pokloni, kod nekog nešto drugo. Sve je individualno – rekla je Ivana Đorđević.

U Hong Kongu je lagalno da supriga ubije muža golim rukama ako ga uhvati u pravari. Da li se tako ubija muškost. Kako na psihu žena utiče taj momenat da zna da može da ubije muža i koji je to stepen predumišljaja?

To je drugi svet i druga kultura. Kada postoji svest da neko hoće da poćini ubistvo onda je to krivično delo. Prevara nije u Srbiji sankcionisana, jedino u slučaju kada je muškarac u braku pa želi da se oženi. Zakon za to postoji – rekla je Marija Cvetičanin.

Kada čovek ima poriv da se udvara i dokazuje, drugim devojkama, a u vezi je, on samo nastavlja da pravi “brljotine”. Da li ga savetujete da to ne radi ili da nastavi dalje?

On sebe izgradi na neki način i nauči neke komunikacione veštine. Uglavnom momci koji ne znaju da priđu devojci i koji su nesigurni traže devojku s kojom će biti u ozboljnoj i dugoj vezi. Svaka osoba je individua za sebe – rekao je Miloš Koprivica.

U okruženju poslovnih žena su “papuče” poželjne. Briga treba da postoji. Da li su u poslovnom svetu žena, koje moraju da domiraju, te papuče poželjne?

Suprug i ja radimo zajedno i ne mogu da kažem da je "papučar2. Mi smo oboje dominantni i pored svih obaveza, advokatske kancelarije i troje dece mi se pokrivamo i sve stižemo zajedno. Međusobno se poštujemo, a ima i toga da uvek jedno popusti. Sve se stiže i mi smo napravili harmoniju – rekla je Marija Cvjetičanin.

Šta radi pravi muškartac i ko je od njih papučar?

Pravi muškarac će da pomogne svojoj ženi u svakom smislu. Žena ako je dominantnija od muškarca, muškarac će uvek raditi ono šta žena kaže. Takve muškarce su obično odgojile bake ili tetke i oni traže žene koje su dominantnije. To ide po obrazcu koji se ponavlja u porodici. Neki muškarci traže ženu da liči na njegovu mamu. Neki muškarci zauzimaju ulogu zaštitinika porodice. Neki idu rame uz rame sa ženom. Promena je počela od kada su žene počele vise da rade – rekao je Marko Braković.

Segment u kom svi malo posustajemo ja trenutak kada shvatimo da imamo ćerke i kada naiđe trenutak da je sve ono što si poželeo nekada nekoj devojci, sada usmereno na ćerku koja je sasala u devojku i počinje da traži osobu sa kojom će da bude. Sa kojim strahom ste gledali momka ćerke koji je prvi put ušao u kuću?

Veliki je strah i naučili smo ćerke da nam pričaju sve šta se deševa u njihovim životima. Ništa nije sramota kazati roditeljima i od malena smo ih tako učili. U moje vreme drugačije smo bili vaspitavani. Ja oca nisam u životu pogledao u oči, a sa majkom se nikada nisam zagrlio. Te prisnosti nije bilo nego samo u situacijama kada smo se pozdravljali. Drugačije je vreme tada bilo. Svoju decu sam vaspitao u ovom vremenu – rekao je Beki Bekić.

Muško ženski odnosi zahtevaju večitu igru polova.

Igra polova podrazumeva spontanost. Postoje jako tužne priče sa kojima se susrećemo. Samopouzdanje koje je izgrađeno, a uništeno je jako teško vratiti, ali teže ga je i izgraditi kod nekog ko je emotivno kastriran – rekao je Marko Braković.

Izvor: Happytv.rs
Foto: Happytv.rs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter