Izvor:
26.10.2018 u 11:54
0

TAKO MALA, A TAKO HRABRA: Srpska bokserka razbila predrasude u emIsiji „Prelo u našem sokaku“! (FOTO)

U Kikindi se nalazi jedan od najboljih bokserskih klubova u Vojvodi, koji za sedam decenija njeni članovi broje pregršt medalja.

Gošća emisije "Prelo u našem sokaku" je Sara Škapik, bokserka koja broji više medalja nego godina.

Osim što ruši predrasude da je boks isključivo muški sport, državna šampionka, objašnjava kako savladati prepreke:

– U početku nisam imala podršku roditelja, mislilu su da boks nije ženski sport. Međutim, predomislili su se nakon nekoliko meseci kada sam ovojila prvu pobedu. Ženskiboks nije poput muškog, ne udara se isto, pa s toga ne strahujemo od težih povreda, poput povrede nosa – počinje svoju priču mlađana Sara,koja objašnajva kako se izborila sa tremom:

– Naravno da strahujem od protivnika, to je normalno. U pitanju je pozitivna trema, koju, kada naučite da savaladate uvek bude na vašu korist – rekla je uspešna sportiskinja.

Poslednju, bronzanu medalju Sara je izborila u Bugarskoj, na održanom Evropskom prvenstvu za školarce.

Happytv.rs
Foto: Facebook/Bokserski savez Srbije

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter