Izvor:
26.10.2018 u 14:11
0

NE PROPUSTITE U SUBOTU (11 ČASOVA) NA HAPPY TELEVIZIJI „PRELO U NAŠEM SOKAKU“: Samo za vas otkrivamo sve tajne banatskog bisera – grad Vršac!

U ovonedeljnoj emisiji “PRELO U NAŠEM SOKAKU” putujemo u grad Vršac.

Imaćemo tu čast da u subotu 27.10.2018, s početkom u 11 časova prikažemo kulturu, tradiciju i običaje ovog grada severnog Banata.

Šarmantni voditelji Bojana Ristivojević i Uroš Davidović biće naši domaćini kao i svakog vikenda i razgovaraće sa gostima o zanimljivim temama, vezanim upravo za grad Vršac.

U “Nadinom kutku” će se krčkati jela našeg kuvara Milana Vujića, a Nada će se potruditi da narodnim umotvorinama i izrekama zabavi goste , kako u studiju, tako i kraj malih ekrana.

Muzički gosti biće Biljana Sečivanović, Lepa Lukić i Mira Mirković, koje će se potruditi da podignu atmosferu zajedno sa narodnim orkestrom Happy televizije pod upravom Perice Vasića.

Dakle, imate dovoljno razloga da u subotu od 11 časova budete uz Happy televiziju i zabavite se!

happytv.rs
Foto: arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter