Izvor:
28.10.2018 u 11:36
0

BIZNIS I ZADOVOLJSTVO: Proizvodnja cveća, posao budućnosti! (FOTO)

Dragan Knežević proizvođač cveća iz sela Jagnjilo je gost u emisiji "Prelo u našem sokaku".

Naša zemlja ima odlične geografske i klimatske uslove za bavljenje ovom delatnosti. Proizvodnja cveća bi mogla da bude mnogo veća, gde bi bilo i zaposleno više radnika.

-Ljubav prema cveću sam nasledio od moje mame koja je obožavala cveće. Prvo sam krenuo da uređujem svoje dvorište a onda sam došao na ideju da krenem sa proizvodnjom cveća. Napravio sam rasadnik sa dušom. Proizvodim ono što se traži na našem tržišu. O svakom cvetu koji proizvodim moram da znam nešto- rekao je Knežević.

Knežević je zajedno sa predsednikom opštine Mladenovac došao na ideju da se organizuje sajam cveća u njihovom gradu.

-Ove godine sam učestvovao na sajmu cveća u Mladenovcu. Nadam se da će se tradicija nastaviti i sledeće godine i da će sajam biti još posećeniji i kvalitetniji-

Knežević je poručio svima koji razmišljaju da krenu njegovim stopama i proizvode cveće:

-Ako ne volite cveće nemojte da se bavite tim. Za ovaj posao je potrebna ljubav ako želite da budete uspešni- zaključio je gostujići u emisiji "Prelo u našem sokaku".

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter