Izvor:
30.12.2018 u 11:03
0

MIODRAG POPOVIĆ U EMISIJI „PRELO U NAŠEM SOKAKU“: Beograd svake godine obara rekorde!

Beogad je pred novogodišnje praznike okićen kao svi veliki gradovi Evrope. Strani turisti nam dolaze u Beograd jer imaju šta da vide i kao i uvek Beograd u svojoj ponudi od koncerata, pozorišta, muzeja ima i mnogo drugih lepih

Miodrag Popović iz Turističke organizacije Beograda u emisiji „Prelo u našem sokaku“ približio nam je sve ono što beli grad nudi posebno za nastupajuće praznike.

Beograd već duže vreme živi od turizma. Insistiram da svi koji rade za grad ostave nešto dobro svom gradu. Mi smo Beograđani koji žele da Beograd bude lepši i bolji. Ljudi rade u sektoru za turizam i mi beležimo rekordne razultate i svaka godina je bolja od prethodne između 15 ili 20 %. Turisti dolaze i tvrdimo da je ova godina rekordna godina – istakao je Miodrag Popović i dodao da je manifestacioni turizam jako važan.

Manifestacioni turizam je značajan i jedan segmet koji smo promovisali je sadržajna „Beogradska zima“. U Beogradu narednih dana pored ostalog imamo i velike koncerte 30, 31 i 1 januara , a naravno 1 januara imamo „Ulicu otvorenog srca“ gde se skupe Beograđani i uživaju u početku Nove godine. To je nešto što nas odvaja od ostatka sveta i sami gajimo tu tradiciju – rekao je Miodrag Popović i naglasio da se ulaganje u promociju Beograda svake godine nastavlja i da se radi sve da bi turizam doneo boljitak i bolje Beogradu.

Izvor: Happytv.rs
Foto: Happytv.rs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter