Izvor:
18.04.2019 u 12:34
0

NE PROPUSTITE JOŠ JEDNO NEZABORAVNO PUTOVANJE KROZ SRBIJU: Emisija „Prelo u našem sokaku“ vodi Vas u Mali Zvornik! (FOTO)(VIDEO)

Današnja emisija "Prelo u našem sokaku" vodi vas u Mali Zvornik, gradsko naselje u Mačvanskom okrugu.

Opština se nalazi u zapadnom delu Republike Srbije u srednjem Podrinju. Brdsko-planinska oblast, u kome su termo-mineralne vode poznate još od davnina. Korišćenje vode sa prirodnog izvora u Radaljskoj Banji imaju lekovito svojstvo i i koristi se za lečenje kostobolje i reumatskih oboljenja.

Opština raspolaže bogatim vodnim,šumskim, mineralnim i drugim resursima. Privreda i industrija su u stalnom razvoju. Mesto bogato kulturnim manifestacijama, koje veoma odgovorno i sa velikim elanom organizuje Biblioteka "17.septembar".

Kroz ovo nesvakidašnje putovanje vodiće vas, kao i uvek, nasmejani i harizmatični voditelji Bojana Ristivojević i Uroš Davidović a nezaboravni "Kutak Nade Blam" će vas i danas zasmejavati ali i naučiti ponešto novo što je opet ostavština onog starog, tj naših predaka koji su posedovali životnu mudrost.

Gosti današnje emisije su:

Zoran Jevtić– predsednik opštine Mali Zvornik,

Vojislav Stamenković- saradnik Opštinske uprave Mali Zvornik na poslovima turizma i informisanja,

Slavojka Spasenović-direktorica Biblioteke "17.septembar"Mali Zvornik.

Muzički gosti:

-Ivana Jordan,

-Nešo Lutovac,

-Dragica Zlatić

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter