Izvor:
06.10.2019 u 11:48
0

IRINI RELJI: Mreža 5G je veoma važna za RAZVOJ čitave civilizacije!

U emisiji "Prelo u našem sokaku" gostovala je dr Irini Relji, koja je objasnila najnoviju 5G tehnologiju, kao i njegove prednosti i mane.

– Mreža 5G je inače dobila svoj inicijalnu mrežu, mi počinjemo sada sa tom mrežom. Imamo jednu baznu stanicu koja već nekoliko meseci radi i prihvata sve ideje mladih ljudi. To je mreža novih tehnologija i dobrih ideja koje bi mogle da se iskoriste za napredak čitavog društva i naše države. Ne bih ulazila u trgovinski rat i ekonomske razloge, ali bih rekla da je ona veoma važna za razvoj čitave civilizacije. U Americi se prodaje i iznajmuljuje po povoljnim uslovima i cenama. Može da nam pruži mnogo toga, pre svga razvoj industrije i to je jedan industrijski standard jer on će omogućiti upravo razvoj nekih indrustrija. Moći ćete da realizujete magacine bez ljudi, gde će se roba utovarivati i istovarivati, slati Internetom.

Doktorka Irini je takođe dodala da će sva elektronska trgovina moći da se obavi mnogo jednostavnije, nego što bi se inače radilo.

– Mi smo zemlja koja bi mogla da prihvati trgovinu sa drugih podnevlja i koja bi mogla da bude unosan posao za nas. Moglo bi se vrlo jednostavno i vrlo jeftino napraviti magacini, a onda zahvaljujući 5G tehnologiji, koja može da vam omogući rad robota bez kablova. Mreža 5G omogućava razvoj telemedicine, ona može da doprinese razvoju telemedicinskih usluga. Ono što 5G omogućava jeste rešavanje iznenadnih situacija. Istom brzinom kojom bi čovek odreagovao, može i 5G mreža.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter