Izvor:
13.10.2019 u 10:58
0

DANIJELA JOKANOVIĆ PREDSTAVILA POPULARNU MANIFESTACIJU VOJVODINE: Očekuje vas i takmičenje u kuvanju RIBLJE ČORBE!

Gost emisije "Prelo u našem sokaku" bila je predstavnica turističke organizacije Vojvodine, Danijela Jokanović, koja je pozvala sve gledaoce da posete "Dane Vojvodine" i da uživaju u lepoti ove manifestacije.

– Organizujemo sedmi put po redu manifestaciju „Dani Vojvodine“ u Beogradu. Svake godine organizujemo na različitim destinacijama, a ove godine smo izabrali da to bude Skadarlija. Održava se 15. I 16. oktobra u Skadarliji, od 11 do 19 časova. Imamo postavljene tezge gde će se predstaviti turistička ponuda Vojvodine. Vojvodina je zaista bogata sa gastronomijom. Pored mnogih destinacija gde smo organizovali, Istra je bila jedna od tih i ove i prošle, tako da se zaista trudimo da radimo promocije na najbolji mogući način, kako u regionu tako i u Inostranstvu. Vojvodina ima 135. Zaštićenih prirodnih područja. Pokrajinski zavod za zašttitu prirode se bavi tim poslom i zaista verujemo da oni to rade na najbolji mogući način, a turistička organizacija Vojvodine je tu da promoviše područja u našoj zemlji. Po turistima koji dolaze u naše Informativne centre, zaista su zainteresovani. Vojvodina multikulturalna sredina i mi se ponosimo njome. Sa obzirom da se svake godine trudimo da priredimo gomilu iznenađenja, kako za građanine Beograda, tako i za turiste. Ove godine ćemo imati takmičenje u kuvanju Riblje čorbe, ai nju neće kuvati specijalizovani i pravi kuvari nego predstavnici medija.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter