Izvor:
03.12.2019 u 17:47
0

NE PROPUSTITE EMISIJU „PROVODADŽIJA“: Lepoticu Vesnu očekuje teška odluka!

Dragan ume da gleda u šolju i piše pesme. Branislav tvrdi da ume sa ženama, da je uvek bio šmeker i da je neodoljiv. Na drugoj strani je lepa i komunikativna gospođa Vesna. Pored toga, ona je žena besprekornih manira koja zna šta hoće. Da li će Dragan pogledati u šolju i videti da li će biti izabran? Da li će Branislav, kao što je ubeđen, uspeti da šarmira Vesnu? Dame biraju, a u ovoj emisiji izbor neće biti nimalo jednostavan. Ali će biti izuzetno zanimljiv!

Da li će se njihove priče poklopiti I da li će naći ono za čim čeznu? Na Vesni je odluka. Na muškarcima je da budu šarmantni I daju sve od sebe. Jasno je da ovakva kombinacija tri specifične ličnosti garantuje zanimljivu emisiju.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter