Izvor:
30.08.2016 u 00:57
0

VUČIĆ: „Bilo mi je VEOMA TEŠKO da prećutim UVREDE upućene Srbiji!“ (VIDEO)

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa predstavnicima diplomatskog kora i šefovima misija međunarodnih organizacija i institucija u Srbiji, kako bi im izneo stav Srbije u vezi sa situacijom u regionu.

Vitalni interes srpskog naroda i građana Srbije je stabilnost i mir. Nekome te reči zvuče kao fraze, a ja mislim da su te reči suštine i našeg ekonomskog i svakog drugog napretka u budućnosti – rekao je premijer i istakao da je za nama najteža sedmica, zbog mnogobrojnih uvreda na račun Srbije i srpskog naroda na koje nije hteo da odgovori.

Vučić se osvrnuo i na incidente na utakmici Crvena Zvezda – Novi Pazar, a više o tome pogledajte u prilogu "Telemastera":

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter