Izvor:
09.09.2016 u 03:13
0

NE BACAJTE FISKALNE RAČUNE: Vlada Srbije donela MERU koja će doprineti SMANJENJU sive ekonomije (VIDEO)

Građani koji skupe određen broj fiskalnih računa uskoro će moći da učestvuju u nagradnoj igri, poslednja je mera Vlade Srbije koja bi trebalo da doprinese smanjenju sive ekonomije.

Procenjuje se da kroz sivu ekonomiju godišnje prođe oko 10 milijardi evra, i da državna kasa direktno gubi oko tri milijarde evra.

Oko 90% građana podržava suzbijanje sive ekonomije, ali u tome ne žele da učestvuju jer im je to neprijatno ili misle da je to samo odgovornost države. Istraživanje organizacije NALED pokazuje i da oko 80 odsto ispitanih ne bi prijavilo kafić ili trgovinu koja im nije dala fiskalni račun, dok njih 57 odsto kaže da im račun i ne treba.

Pogledajte opširnije o tome u prilogu Telemastera:

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter