Izvor:
12.09.2016 u 02:46
0

TELEMASTER BIRA ZA VAS: Ovo su NAJVAŽNIJE vesti iz sveta za 11. septembar! (VIDEO)

Zemljotres jačine 5,7 stepeni po Rihterovoj skali pogodio je Tanzaniju, kod jezera Viktorija i granice sa Ugandom.

Požar u fabrici za pakovanje hrane i cigareta u Bangladešu, u kojem je poginulo najmanje 26 ljudi, ugašen je, ali gust dim i opasnost od urušavanja sputavaju spasilačke službe.

Navršilo se 15 godina od terorističkih napada na Njujork i Vašington 11. septembra 2001. godine, u kojima je poginulo skoro 3.000 ljudi.

Zvanični Vašington i Tokio dogovaraju "najoštrije moguće" sankcije, nakon najnovije i dosad najveće nuklearne probe koju je Severna Koreja izvela u petak.

Policija u Parizu je uhapsila jednog 16-godišnjaka zbog sumnje da je planirao da izvede teroristički napad, potvrdili su zvaničnici.

Na antivladinom mitingu u Grčkoj učestvovalo je oko 15.000 demonstranata zbog planova levičarske vlade da uvede dodatne mere štednje.

Pogledajte prilog iz "Telemastera".

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter