Izvor:
07.10.2016 u 03:37
0

DESET GODINA SJAJNOG POSLOVANJA U SRBIJI: Premijer Vučić poželeo Telenoru, još mnogo uspeha! (VIDEO)

Bez konkurentnosti nema rasta jer taj princip poslovanja postaje osnova ekonomije, poručio je premijer Srbije Aleksandar Vučić na proslavi desetogodišnjice uspešnog poslovanja norveške kompanije Telenor u Srbiji. Premijer je Telenoru poželeo još mnogo godina uspešnog rada i istakao da će država pomoći u rešavanju svih mogućih problema, a direktorka kompanije, Ingeborg Ofshus, kaže da ta kompanija želi da digitalizuje društvo u Srbiji, jer će nova rešenja omogućiti kvalitetniji život građana i doneti brojne benefite – kako po privatni sektor, tako i po državu.

Nakon 10 godina uspešnog poslovanja, kako kaže direktorka Telenora, investiciona klima u Srbiji je bolja nego ikad, i sada je, kako dodaje, neophodno da nastavimo dobru saradnju.

Stabilnost i ravnopravnost tržišta su ključ uspeha i privlačenja novih investicija. Vlada Srbije je učinila mnogo da poboljša poslovnu klimu za sve igrače na tržištu i mi želimo da budemo partneri na pronalaženju novih rešenja koja će stimulisati dalje investicije.

Vučić je istakao da, pored toga što je Telenor najveći pojedinačni investitor u zemlji, i što direktno i indirektno zapošljava hiljade građana, Vlada Srbije sa Telenorom nema problema sa plaćanjem poreza i dopirnosa. Tako se i preko te firme mogu promovisati – i poreski patriotizam i plaćanje svih dažbina i obaveza na vreme.

Ambasador kraljevine Norveške u Srbiji, Arne Sanes Bjornstad, kaže da je uveren da će uspešna saradnja između naše dve zemlje, a koja se najbolje ogleda na primeru ove kompanije – nastaviti. Takođe, ta kompanija je i odličan ambasador Srbije na svetskoj biznis sceni, ocenio je ambasador.

HappyTv.rs
Foto: Youtoube Printscreen/HappyTv

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter