parovi prijava happy zvezda prijava kviz happy talent šou

DESET GODINA SJAJNOG POSLOVANJA U SRBIJI: Premijer Vučić poželeo Telenoru, još mnogo uspeha! (VIDEO)

 

Bez konkurentnosti nema rasta jer taj princip poslovanja postaje osnova ekonomije, poručio je premijer Srbije Aleksandar Vučić na proslavi desetogodišnjice uspešnog poslovanja norveške kompanije Telenor u Srbiji. Premijer je Telenoru poželeo još mnogo godina uspešnog rada i istakao da će država pomoći u rešavanju svih mogućih problema, a direktorka kompanije, Ingeborg Ofshus, kaže da ta kompanija želi da digitalizuje društvo u Srbiji, jer će nova rešenja omogućiti kvalitetniji život građana i doneti brojne benefite - kako po privatni sektor, tako i po državu.

 Nakon 10 godina uspešnog poslovanja, kako kaže direktorka Telenora, investiciona klima u Srbiji je bolja nego ikad, i sada je, kako dodaje, neophodno da nastavimo dobru saradnju.

Stabilnost i ravnopravnost tržišta su ključ uspeha i privlačenja novih investicija. Vlada Srbije je učinila mnogo da poboljša poslovnu klimu za sve igrače na tržištu i mi želimo da budemo partneri na pronalaženju novih rešenja koja će stimulisati dalje investicije.

Vučić je istakao da, pored toga što je Telenor najveći pojedinačni investitor u zemlji, i što direktno i indirektno zapošljava hiljade građana, Vlada Srbije sa Telenorom nema problema sa plaćanjem poreza i dopirnosa. Tako se i preko te firme mogu promovisati - i poreski patriotizam i plaćanje svih dažbina i obaveza na vreme.

 Ambasador kraljevine Norveške u Srbiji, Arne Sanes Bjornstad, kaže da je uveren da će uspešna saradnja između naše dve zemlje, a koja se najbolje ogleda na primeru ove kompanije - nastaviti. Takođe, ta kompanija je i odličan ambasador Srbije na svetskoj biznis sceni, ocenio je ambasador. 

 

HappyTv.rs
Foto: Youtoube Printscreen/HappyTv

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Subota
04:30 Dobro jutro Srbijo
07:00 Dobro jutro Srbijo
11:00 Parovi Jutarnja kafica
11:40 TOP - SHOP
11:00 Parovi Jutarnja kafica
11:55 Vesti
12:05 Parovi Jutarnja kafica
12:55 Vesti
13:10 Parovi Jutarnja kafica
14:00 Čađava mehana
15:30 Parovi  Live
17:30 Telemaster
18:15 Glamur
18:35 Upoznajte parove
20:30 Parovi - Live
00:00 Parovi - Live